OSEBNI TRENERJI

Dobrodošli na strani Fitnes Planeta!

Naša ekipa strokovnjakov  vam stoji ob strani pri doseganju vaših ciljev in vam pomaga, da dosežete svojo najboljšo telesno pripravljenost, odpravite bolečine, oblikujete telo in da ste na splošno bolj zadovoljni s sabo. Naši osebni trenerji so izkušeni in usposobljeni za delo na različnih področjih in stranke vedno pripeljejo do želenega cilja. Ne glede na to, ali ste začetnik v fitnesu ali že izkušen športnik, bodo naši strokovnjaki našli pravi pristop in program vadbe, ki bo ustrezal vašim potrebam. Naša spletna stran vam omogoča, da spoznate nekatere naše najboljše naše osebne trenerje, si ogledate njihove reference, izkušnje in usposobljenost, ter izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. 

Sabina Pirjevec

SABINA PIRJEVEC je profesionalna osebna trenerka z licenco Fitnes Zveze Slovenije. "Sem izkušena osebna trenerka. Kljub opravljenem izobraževanju, pridobitvi licence za inštruktorja fitnesa in večletnemu praktičnemu delu s strankami, se še vedno redno izobražujem in pridobivam znanja, ki mi omogočijo, da strankam ponudim najvišjo kvaliteto storitve. Moja specialnost je odpravljanje bolečin v vratu, ramenih, hrbtnem delu, kolkih, kolenih in gležnjih. Za svoje stranke želim, da živijo polno življenje brez bolečin in zakrčenosti. Ponujam vam brezplačni poskusni trening. Pokličite me na 00386 41 973 550 da se dogovorimo za termin."

GINA LAZAREVIČ - FIT PROFESSIONALS

Smo profesionalna ekipa najboljših športnih trenerjev in strokovnjakov iz področja zdravja, z dolgoletnimi izkušnjami. Lahko vam pomagamo pri izgubi odvečnih kilogramov, pridobivanju mišične mase ali pri rehabilitaciji po bolezenskem stanju. Naša strategija uspeha se sestoji iz pravilne vadbe, ustrezne prehrane in podpore, ki vam jo nudimo tekom celotnega programa. Programe oblikujemo individualno, da so vam pisani na kožo in jih lahko sproti tudi spreminjamo po vaših željah. 

1. Zdrava prehrana Naučimo vas kako se zdravo prehranjevati
2. Hujšanje: Pomagamo vam izgubiti odvečne kilograme
3. Mišična masa: Vodimo vas skozi celoten proces pridobivanja mišične mase.
4. Program vadbe: Za vas izdelamo osebne programe vadbe po vaši meri
5. Zdrav vsakdan: Naučimo vas kako ostati zdravi tudi, ko opravite program
6. Postrehabilitacija: Pomagamo vam okrevati po športnih poškodbah

Nudimo BREZPLAČEN PRVI TRENING in ANALIZA TELESA, ter SVETOVANJE. Pišite in se prijavite.
Instagram:@fitqueenfitqueen
Telefon: Gina Lazarević 0038651625391
Email: ginalazarevic.fitnes@gmail.com

JES TIM

ALEŠ SUHADOLNIK Mag. Kineziologije, Strokovni sodelavec na Triatlonski zvezi Slovenije in Olimpijskem komiteju Slovenije IN MARJETKA ŠIBELJA Dipl. Dietetik, NCSF/AFP osebna trenerka. "Ker se zavedamo pomena gibanja za zdravje, vam na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju športa in prehrane lahko pomagamo do zastavljenih ciljev. Pri nas niso pomembni le kilogrami, pač pa zdravje in dobro počutje. Zato vam ponujamo strokoven celostni pristop k obravnavi, ter vas skozi trenažni proces in vodeno prehransko strategijo spremljamo z najsodobnejšim sistemom PNOE. Rezervirajte si termin za prvi brezplačni trening v fitnesu na 031 371 611 Marjetka, 041 718 165 Aleš"

Goran Pećanac

Goran Pećanac je osebni trener z licenco Fitnes zveze Slovenije in maser klasične in terapevtske masaže. »Sem osebni trener z desetletnimi izkušnjami na področju fitnesa, skupinske vadbe, preventivne vadbe, vadbe po poškobi ali operaciji. Nudim tudi različne masaže, ki pripomorejo k hitrejšemu doseganju vaših ciljev. Pomagam ljudem, ki želijo izgubiti odvečne kilograme ali pridobiti mišično maso ali se samo dobro počutiti in pravilno gibati. Za brezplačen posvet in poskusni trening me lahko pokličete na 00386 40 310 861 ali pišete na mail goran.pecanac@gmail.com, da se dogovorimo za termin.

GALERIJA

Tukaj si lahko pogledate slike Fitnes Planeta v Sežani.

Prijavite se in bodite obveščeni

Prijavote se na enovice in bodite obveščeni o vseh novostih.
Išči